Aug 27, 2009, 12:11 PM

Пеперуда 

  Poetry » Other
799 0 11

Пеперудо, защо ли те пипнах,
като знаех, че ти ще умреш?
И невинно аз те обикнах, ала
любов ти не можеш да дадеш.

Пеперудо, как да ти кажа,
че красива си, затуй те отнех,
с бледи стъпки днес по паважа,
красотата ти с обич аз взех.

Пеперудо, аз исках да видя
отблизо твойта красота.
Но забравих за своята сила
и отнех прашеца от твойте крила.

Пеперудо, умираш в ръцете ми,
и от болка се късам сега.
Защото бе нужно доверие,
за да кацнеш на моята длан.

© Тя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??