Aug 22, 2009, 10:32 AM

Пеперуда 

  Poetry
461 0 0


С пеперудени крила искам да политна 
от прозорчето на живота
Макар и самотно в небето
ще летя ще летя 
към моята мечта


Откраднала самотата от света 
през тъмното летя към моето слънце
И с куршуми да застрелят сърцето
пак ще продължи да цъфти моето зрънце

Летя летя срещу всяка болка 
срещу душите нищожни
Летя към света мечтан
където има щастие и дни безгрижни

Летя за да открия незалязващи залези
звезди непадащи
летя към моя зов
към копнежите ми за изгрева нов



  Милан Милев



© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??