Feb 19, 2011, 11:46 PM

Пеперуда 

  Poetry » Other
591 0 3

П Е П Е Р У Д А


Както болка спира се с омраза
и "ОБИЧАМ ТЕ" е само фраза
.
Градът премигва в светлина
и липсва новата зора
.
Че тънък слой мъгла
обгърнал е и мен, и теб
.
Някой ден ще се събудиш
от помисли обзет
...
Пеперудата ти дни наред
била е само какавида
,
но отлетяла е напред
,
а ти отново си повтарял
само "стига"
.
Получи си урока
-
не вярвай никога на какавида...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??