Jul 8, 2007, 10:23 PM

пеперуда (миниатюра) 

  Poetry
553 0 8




пеперуда

вижда светлинка

приближава се

и

болка


опърлени крилца

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??