Aug 1, 2009, 5:47 PM

Пеперуди 

  Poetry » Love
615 0 0

Напрежение в мене се

засилва.

Желание отвътре ми

напира.

Послание на пеперудите

излита.

Пърха, трепти -

в мен вибрира.

Цветове и ветрове

в едно се сливат.

Обладание, копнежи

наново се откриват.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??