Перфекционист
Искам всичко съответно
да е истински перфектно,
да е точно безпогрешно,
да приключва най-успешно!
Хората около мене,
трябва да са съвършени,
да разбират мисълта ми,
още като е в ума ми!
Да планират и предвиждат,
без да ми се те обиждат!
Аз компромис не обичам,
той на слабост ми прилича!
Принципите уважавам,
пред проблем не се предавам!
Думите да са конкретни,
черно-бели и директни!
Работете с уважение,
без секунда закъснение!
Всички градски институции,
да ме тачат без дискусии!
Само с ред и дисциплина,
сила и прогрес ще има.
Как ли щяха тук без мене
да се справят със проблеми...
Че е нужно със умение
бърза мисъл и решение.
Аз съм професионалист
и заклет перфекционист!
Но в живота ми логичен
и забързан, и ритмичен,
върху мойте рамена
пада отговорността!
Затова не ме съдете,
и за строгостта простете!!!
23.06.2006
© Дидислава All rights reserved.