Apr 15, 2017, 8:34 AM

Перфектна тишина 

  Poetry » Love, Free verse
747 2 0

Наоколо е пълна тишина

Само дъхът ти се носи из стаята

Ударите на сърцето ти отекват в мен

И във времето

Тишина

Перфектната тишина

© Мария All rights reserved.

Не забравяйте да слушате тишината. Тя говори много повече от всички думи, които могат да бъдат изречени. :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??