Jan 8, 2010, 10:24 PM

Персона 

  Poetry » Humour
1160 0 4

    Какво му трябва на твореца!? - едно перо!

    За да не му изяде молеца
    късчето останало Адамово ребро.
    Разберете, хора! - Нишки от цялото сме ний!
    Но дилемата е не кой от кой,
    а човек ли съм, или "ребро".
    Един без друг не можем и ставаме деспоти
    на всички наши човешки хомоти. 
    Утробата не е леговище, закътано дълбоко.
    Ние просто, просто цял живот се борим,
    за да дишаме... от въздуха на другите.
  
    Кого унищожаваме и как се възраждаме!
    Илюзия в реалност - това сме ние,
    докато не научим себе си да виждаме
                                               и да бъдем!
     Свободни от себе си...
  

© Десислава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??