Mar 8, 2024, 6:54 PM

Песен 

  Poetry » Other
150 0 0

Тъгата,

моята постоянна спътница,

горката,

милва ме с поглед в нощта.

 

Съдбата,

вечната моя орисница,

неспирна,

преде с вретено в ръка.

 

Душата,

изгубена в мисли се лута,

самотна,

на брега на дълбока река.

 

Устата,

след хиляди думи нечута,

безгласна,

шепне във вечността.

© Nebula All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??