Jul 9, 2008, 11:58 AM

Песен в мрачно сиво 

  Poetry » Landscape
656 0 7

Пее  вятърът навън

свойта песен тъжна -

до-ре-ми, мажор, акорд.

Пак го слушам,

сякаш съм му длъжна.

Докога ще е така?

Вече час кръжи неспирно.

- Стига! Та нима до вечерта

ще ревеш във танц ефирно?

Вече облаците сиви

насъбрал си ти отпред.

Не, че пак не са красиви.

Като в кино съм на първи ред.

Пееш песен в мрачно сиво.

Искам да смениш акорда!

Тонът ти звучи фалшиво.

Нека слънце се яви на борда!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??