Mar 31, 2007, 7:26 AM

Песен за камбаните 

  Poetry
593 0 7

Песен за камбаните

За някого там

Когото всички оставиха

 

А той остави

Очите си в другата стая

Да гледат изгреви и залези

И устните си да пият

За да може да забрави

 

Никога повече плажове

Никога повече безтегловност в океана

Останаха ми самотни наздравици

В огледалото никого няма

 

30.03.2007

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??