Jul 21, 2010, 9:10 PM

Песента 

  Poetry
1104 0 5

Пак съм в началото, но бързо напредвам,

вслушвам се в тайните на песента.

Задълбочена, не спирам да я следвам,

хладка чувствам я като есента.

 

Лентата леко накъсана,

представлява колко застаряла е тя.

За онези тежки времена

звучи тъжно мелодията.

 

От тогава, когато слушали са тази песен,

минали са доста години.

Разказва за живота който не е бил лесен

и с нея погребани са наши роднини.

 

Сълзите по лицето ми горещи,

натъжи ме и свършва вече тя.

Дочуване и до нови срещи -

такъв е краят на песента!



© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??