Oct 13, 2013, 10:58 AM

Песничка за малките неща 

  Poetry » Other
628 0 18


Песничка за малките неща


Неделя! Есенна.
Свободен ден

от дните полудели.
Домашни чехли.

Капчица уют.
Намиране и сбъдване
на пренебрегваните къщни цели.

Кола за миене.

Подсвиркване с уста.
И разцъфтяващо петно

от водна струя
по дългия ръкав

на стария екип,
ей тъй, дошло от никъде, за проклетия.

Усмивка.

Ласкава и от любим човек,
докато следобедът

подрямва на дивана.
Вечеря вкусна. Топлина.
И приказка за двама

под юргана.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??