Петъчни мисли
Влюбено ми е и еротично!
Тебе аз желая - наркотично!
С хвърчило ти веднага долети.
Не издържам! Работата зарежи!
Чуваш ли? Ела!
Ухая младо на цветя!
Искам лудо да ме подчиниш,
цялата да ме възпламениш!
Целувай смело - летен вятър…
Рисувай страсти, сцени и театър!
Дишай с мене, чувам ти сърцето,
нежна сласт покрива ми лицето!
Удивително е да ме любиш,
в себе си да ме изгубиш!
Мъжествените ти умения -
мои еротични развълнения!
© Манипулирам All rights reserved.