Mar 10, 2023, 3:05 PM

петъчно.... 

  Poetry
228 0 0

Петък - писък в мрака,

след миг настава внезапно тишина.

 

Петък - катастрофа разгромителна,

няма награда утешителна.

 

Петък - съдбата оказа се отмъстителна,

шамарът й небрежен е неизбежен.

 

Петък - от камшика ударът в плътта се врязва,

погромът от веднъж тялото смазва. 

 

Петък - видимо красиво,

ала отвътре прогнило.

 

Петък - побеляла надежда,

като старица морно главата свежда.

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??