Mar 14, 2020, 7:47 PM

Петък, коронен 13-и 

  Poetry » Civilian
850 1 3

Петък, 13-и, е. Ходих до BILLA.
Положението е просто фантастико...
Дядо набухал количка със пиво,
лелка се нахвърля на пастите.
Десет кашона със макарони.
Ориз, консерви, а, и уискито.
Параноята ни е подгонила.
Не знам, комшии, как го мислим!!!
Белким се озаптят лудите. Божичко.
Няма WC артия. Празни рафтове.
Паниката не ни ли е множко...
40 минути чакаме да влезем масово!!!
Селфи си правят тийнове вътре.
Народът от – до изкукал..
Ало, на касите, дайте път, бе!
Тука е някаква жунгла...
Ще вземеш да кажеш – апокалипсис.
Адски ненужно презапасяване.
Поради наличие на акълолипсис
Бог да ни пази. Оскотяваме...

 

Йордан Гергов

© Йордан Гергов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно стихо
  • "Апокалипсис...поради...акълолипсис"!
    Много съм впечатлена от тази находка!
  • Всичко това е, защото хората искат да върнат контрола в живота си!
Random works
: ??:??