May 14, 2013, 8:02 AM

Петър Малов 

  Poetry » Phylosophy
666 0 0

Защо трябва да си отиват хората от този свят...

Защо трябва да ни оставят, когато изглеждат най-здрави...

Мечтите ни се разбиват, а идва тъгата...

Защо чудеса се  не случват...

Защо не се съживят...

Защо трябва да стават чудеса, само по филмите, не може ли веднъж и на нас простосмъртните да се случи...

Тогава ни остава само споменът за тези страхотни хора ...

Чак тогава разбираме какво значат за нас...

Колко много не сме им казали...

Толкова неща не са видели...

Защо, се питам, и не мога да си отговоря,

а се имам за разумен...

Но животът не ни пита, то става и тогава е вече късно, човекът си е отишъл...

Ще ни се да е на ваканция или в командировка, просто заспал или отлетял, но за съжаление истината е само една...

Когато ни се случи това, само приятелите ни помагат и то само истинските...

Но те не могат да заменят човека, когото губим...

В Памет на ПЕТЪР МАЛОВ -

Най-добрият Приятел и стъклар!

ПОЧИВАЙ В МИР, ПРИЯТЕЛЮ!

 

От Иван Кирчев

© Иван Д Кирчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??