Sep 16, 2022, 7:00 PM

ПГИЧЕ „Св. Методий“* 

  Poetry
160 0 0

От осми до дванадесети клас

прекарах в теб, школо-прекрасен спомен!

От колко време само съм бездомен,

далеч е още смисълът изконен...

Ще бъда ли до век под твоя власт?...

 

___

* Софийска гимназия, сега с леко променено име – Бел. авт.

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??