Jan 10, 2017, 12:44 PM

Пиеса 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
403 2 9

Проблясъци в черна мъгла,
събуждат ме, изстрелват те тайни.
В полусънен транс ме омайват
актьори на пиеси сакрални.

 

Фантастичен танцьор е Съдбата,
в танго със Живота се рее.
Финално целувка прощална
разменят и сплитат ръце.

 

Валс със Смъртта те танцуват,
плеяда на мистична любов.
Накрая те заедно пътуват,
оставящи пословичен код.

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??