10.01.2017 г., 12:44 ч.

Пиеса 

  Поезия » Пейзажна, Философска
402 2 9

Проблясъци в черна мъгла,
събуждат ме, изстрелват те тайни.
В полусънен транс ме омайват
актьори на пиеси сакрални.

 

Фантастичен танцьор е Съдбата,
в танго със Живота се рее.
Финално целувка прощална
разменят и сплитат ръце.

 

Валс със Смъртта те танцуват,
плеяда на мистична любов.
Накрая те заедно пътуват,
оставящи пословичен код.

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??