Детелинен танц
Не знаех колко си красив,
когато сутрин се събуждаш…
Очите ти – искри,
усмивка в мен възбуждаш!
Детелини в танц синхронен
мелодия пижамена запяват…
Ръцете ти – души,
Слънца в нощта изгряват!
Не знаех колко си красив!
Години се опитвах да забравя…
Целият си спомен!
Обожавам тебе, благославям!
© Манипулирам All rights reserved.