Jan 13, 2019, 5:12 PM  

Пирова победа 

  Poetry » Phylosophy
440 0 0

Пирова победа

 

Отново Пирова победа,

знаете за царя Пир.

Големи загуби понесъл,

дори и победил...

 

Поставяш някого на място,

заслужил е това...

Но в сърцето пак е тясно

и нахлула е тъга.

 

Егоизмът е над всичко,

играе всеки своята игра.

Какво, че ще те наранява

щом е добре така...

 

Какво прави хората лоши

и егоизма поражда...

Надали на този свят

дете лошо се ражда...

 

Въпроси, въпроси ме мъчат,

не съм психолог...

Жена, която понася в живота,

все суров урок...

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??