Jun 12, 2009, 7:33 AM

Писането 

  Poetry » Love
606 0 22

Ти боса стоиш...

Върху теб - моята риза.

В тънките пръсти

запалена свещ

и гориш...

Чаша вино

и отново шосе...

Капчици дъжд

по прозореца слизат.

Неизменната проза

и вечер мини-есе...

Кратък очерк

за спомен остава -

колко нелепо...

Белег от устни

и целувка за сбогом

стъклото издава...

и късчета порно -

до трепет...

Зная, след това

ще има затишие.

От твоята обич

още ходя пиян.

След девет месеца

ще излезе и е написан

най - красивият ни роман...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??