Aug 18, 2012, 8:42 PM

Пиша... 

  Poetry » Love
471 0 1

Пиша, защото се пълня със думи.

Думи, които бих казал на теб.

Думи, завладели сърцето, ума ми.

Думи, топящи Гренландския лед

Дидо Игнатов

 

 

Пиша... за да  мълча навярно...

Пиша... за да запазя тишината...

Пиша... понякога измислено... друг път реално...

Пиша... с думи излезли от мен... от душата...

Пиша... когато не мога „Лека нощ!” да ти кажа,

но мога със рими да те завия...

Пиша, пиша ти... искрени думи...

неизказани по между ни...

думи, които не искам да крия.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??