Mar 22, 2012, 1:02 PM

Пиша си 

  Poetry » Humour
712 0 11

Умнотийки - страхотийки,

мои волни простотийки,

с тях разсмивам ви от раз,

хич умора немам аз!             


                            Умки - остроумки,

                            хитри кратки думки,

                            казвам ви без страх,

                            ама да не ям пердах!  

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??