Jul 24, 2009, 7:42 PM

Писма 

  Poetry » Love
950 0 15

ПИСМА

 

                                                         На.... /Няма да ви кажа/

 

Неусетно стана част от моя светъл ден,

част от нощи тъмни, непрогледни.

Пазя всичките писма до мен

и още помня думите последни.

 

Но само думи ли са те? Или чувства и надежди?

Ако е така, самотен, вперил поглед в мрака,

за теб към прага тайно ще поглеждам

и с трепет вечно ще те чакам.

 

Ще те чакам с притихнало сърце в гърдите

тук, в прохладната самотна стая.

Потърси в писмата ми следите -

всички на любов ухаят.   

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??