Sep 27, 2010, 11:10 AM

Писмата ми 

  Poetry » Love
687 0 7

Писмата ми,
които не стигнаха до теб,
отекват
и са болка в мен.
Крещят ми чувства!
И ги мразя.
Не намирам смисъл
да оставям в себе си признания.
Защо ги пазя?
Писмата ми,
които не стигнаха до теб,
свирепо плачат и до днес.

....
И се мразя,
... така се мразя.

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??