Dec 4, 2009, 9:26 PM

Писмата ти... 

  Poetry » Other
567 0 3

А някога ми пишеше писма.

Аз бях едва ли не вина,

тежаща върху твоите плещи, греховна.

Ти просто мислеше, че ще ме спреш...

 

И казваше във тях, че ме обичаш.

И казваше, че ...толкова ти липсвам.

Ти беше някакъв младеж,

Аз - просто някакво момиче...

 

И пишеше ми често, че в съня си

неволно все със мен се срещаш.

А в утрото, когато се събудиш,

все другата - целуваш я горещо.

 

И казваше, че някога ще свърши

сънят ми, няма да е вечност.

(Щастлив е този, който често губи,

И по-щастлив, когато се намери.)

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??