Feb 23, 2009, 10:19 AM

Писмо... 

  Poetry » Other
518 0 8
Здравей. Как си?
Как е сърцето?
Ритъм спокоен откри ли
през времето,
или още разкъсва
гърдите болезнено?
Здравей, как си?
Как е душата ти?
Още ли броди сама
през пустинята,
оазиси търсейки,
за миг да се скрие?
Здравей, как си?
Как са ръцете ти?
Още ли нощем
търсят до себе си
жарава оголена,
спят ли със спомена?
Здравей. Там ли си,
където те срещнах?
От мрака излезе ли?
Ще пратиш ли някой
да спусне въжето...
за мен?!...

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??