Sep 25, 2010, 8:47 PM

Писмо до... 

  Poetry
509 0 5

Здравейте,

Неродено поколение!

Родихте ли се в някой сетен час?

Увряха ли главите на "Големите"?

И сложиха ли ред във този хаос?

Навярно чули сте, че ний, "Сегашните",

сме безпардонни... алчни ,"килър" с фас.

И, въпреки че казваме "Обичам те!",

навярно мислим пак за нас.

Ако случайно сме убили всичко истинско

и сутрин вместо птички пеят бомби.

Простете ни... НЕ ИСКАХМЕ... навярно,

но тука всеки гледа си облагите.

Е, аз тогава ще ви завещая:

Тревата е зелена като Рая,

небето е кристалносиньо.

Дъгата е ...

дъждовното венчило!

Ти виждаш ли я... Да?

Тогава всичко се е

преродило.



Обичаме ви!


http://www.youtube.com/watch?v=fyFrGbAvfHc&feature=player_embedded#!


© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??