Dec 18, 2009, 11:47 AM

Писмо до Дядо Коледа 

  Poetry » For kids
3380 0 14

Дядо Коледа, прости ми,
много слушах, но сгреших -
като пишех своето име,
буквичките изкривих.  

И сега се притеснявам -
как ли ще го прочетеш?
Но и тайно се надявам
Жорко пак да почетеш.  

С куп подаръци красиви
там, под пъстрата елха.
И с джуджета закачливи
ти да дойдеш у дома.  

А пак аз ти обещавам,
щом завърша втори клас,
буквите във строй строявам
и писмо ти пиша пак.  

С него искам да разкажа
за изминалите дни.
Всичко, всичко ще ти кажа,
при мен да дойдеш ти.

© Веселка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??