Jun 2, 2022, 10:27 AM

Писмо до грубостта 

  Poetry » Other
394 1 11

Какво ти липсва?

Хляб, внимание, любов?

Утеха? Сигурния покрив?

Нима познавала си онова,

което днес... Превръща те

в омразен, градоносен облак.

Посърнали са плодните мечти.

В безветрието не разцъфват

хвърчилата.

Вместо дъждец бушува град.

Студът вали.

Ще стигнеш ли, сама,

до топлината?

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??