Apr 4, 2016, 8:38 PM

Писмо до нея 

  Poetry » Love
838 0 3

Здравей.. Видях ви с него онзи ден..
Преструвах се, че не е проблем за мен..
Усмихнах се, дори ви поздравих.. 
С насмешка уж, картината изтрих.. 

Но чакай, наглед дори да бе така.. 
Но само аз си знам какво бе в моята душа..
Но знай, радвам се поне..
Че имаше усмивка на твоето лице.. 

Хей.. да ти кажа..щастлив съм за вас..
Не позволявай да стане, каквото стана с нас..
И ако някой ден той също съгреши..
Не го оставяй както мен, а му прости.. 

Ако някой ден родиш му ти деца..
Не ги кръстете с нашите любими имена..
На сватбата, на първи ред ме поканете.. 
Вие да сте добре, мен не ме мислете.. 

© Борислав Иванов All rights reserved.

Винаги идва момент, в който се питаме дали да простим или не.. Ако наистина обичате човека до вас.. Прощавайте!! Ако и той ви обича, ще разбере!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??