Писмо до Теб
Не съжалявай
Едно на нула в полза на Сълзата-
Щастливият Единствен Победител.
Отново от солта щом продължи Играта
участваш ли, или ще бъдеш само Зрител?
Въпросът е: какво желаеш от Сърце
и как Желанията забранява твоят Разум.
Прегърнал загубата в мълчаливите ръце
се готвиш да изстрадаш мъките на Аз-а.
Не знаеш ли, че загубата също я боли
защото тя желае справедливо да я оценяват?
Преди да ти се случи бе Щастлив, нали?!
Нали?!
Обичам те! За нищичко не съжалявай!
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.