Jun 18, 2009, 10:28 PM

Писна ми 

  Poetry » Humour
607 0 1

Писна ми да бъда проста домакиня,

писна ми да бъда повече слугиня.

С готвене, пране, деца,

си отиде младостта.

Не се заглежда никой в мен,

дори и скъпият ми "МЕН".

Заприличах на сухар

и на ненужен, стар, помияр.

Няма барове и дискотеки,

щурите купони до зори,

сексът е мираж - уви!

Прощавай, скъпи, но с това

никога не ще се примиря.

Писна ми да бъда

призрак у дома.

Така че, бейби, сори,

нека друга с тебе да се зори!

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Писна ми да бъда проста домакиня,
    писна ми да бъда повече слугиня." - време е да се направи нещо по въпроса! Хареса ми! Поздрав!
Random works
: ??:??