Jun 30, 2007, 9:42 AM

Питаш... 

  Poetry
755 0 1
Питаш  ме  за  сълзите  в  очите,
гледаш  ме...  и  търсиш  рана,
но  не,  момче,  тя  не  е  по  тялото  ми,
а  в  душата  ми  скътана!
Целуваш  ме,  но  няма  смисъл - 
ти  не  я  лекуваш  със  това  -
тя  боли  ме  и  ще  бъде  дълго  жива...
но  за  белега  от  нея  ще  скърбя!

© Веси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??