May 17, 2020, 12:15 PM

Питър Пан 

  Poetry » Phylosophy, Other
628 0 0

Седмото небе или деветия кръг на ада

Как ще го направиш за душата  ти – да лети или да страда?

Много фактори определят до къде ще я докараш

Но ако е второто, няма на кой друг освен на себе си да се караш.

 

Имам родител и дете в главата си

Спорят си за т'ва и онова, ама все детето надделява

Ненаживяло се, иска да пробва и да „разнообразява”

А накрая все до едно и също го докарва.

Плява.

 

Да си вечния Питър Пан е капан, братан.

Той е с крила и ще отлети, ти оставаш и гориш.

И после ще ти се иска да си слушал сериозния глас

Фокусирай се и започни да градиш.

И никога, ама никога да не забравяш хората, които

И тоя път не бяха пас.

© Aaaaaa bbbbbbb All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??