Feb 1, 2006, 2:14 PM

Пияна 

  Poetry
1274 0 7
Къде се взирам всъщност ...
Защо ? Какво очаквам ?
Това е само спомен ..
и ето , пак заплаквам.

Сипи ми , нека пия !
Не слушай за какво говоря.
Поне за малко алкохола да измие 
усещането ми , че нямам воля.

Сипи ми още , искам да забравя.
дано ми стане малко по приятно...
Ще пробвам мъката си да удавя
та да изчезне безвъзвратно.

Да виждал си пияници и вчера 
и всеки ти досажда с обяснения.
Но знаеш ли , тъй рядко ще намериш 
да пие някой заради решение !

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??