Feb 16, 2011, 8:56 AM

Пияна от любов 

  Poetry » Love
1237 0 16

До късно снощи пих от любовта,
но някак си защо ли не ми стигна?
Дали била е наполовина чашата,
или съм толкоз жадна била?

Но тази вечер пак налей,
не питай искам ли - сипи ми двойно
и до забрава ме опий,
пияна от любов да съм отново.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??