Jan 20, 2007, 9:13 PM

ПИЯНА (песен) 

  Poetry
622 0 1

ПИЯНА (песен)

Пияна,вървя сама в нощта

и сълзите мокрят лицето.

Пияна трябва да съм сега,

че него да забрави сърцето.

Пияна вървя в тишината

и като луда танцувам,

танца на самотата

и музиката и дочувам.

Пияна искам да бъда,пияна цял живот,

за да забравя теб и измамната ти любов.

Пияна искам да бъда, сърце ти забрави,

за очите му и за неговите лъжи.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Колкото и пияна да си сърцето ти няма да го забрави така.
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??