Jul 16, 2009, 1:25 PM

Пияна в тролея 

  Poetry » Other
796 0 12
Ах, пияна, бърнеста,
чорлава жена.
Ах, очи, обърнати
гроздови зърна.

Не прегръща, кучката,
и не пее песни.
А повръща в скута си.

Сритаха я. Слезе.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??