Oct 14, 2015, 8:43 PM

Плачът на камъка 

  Poetry » Other
416 0 3



Интригата е силата на слабите
не се страхувайте да изразите мнение
дори понякога да чуете зад себе си
нелепи упреци от сенки в заблуждение.
Мечтите и надеждите не хвърляйте в изгнание
от всяка дума в нож превърната не крийте се в черупки.
Сърцата и душите ни и без това са каменни
и страшно е, че тежат от болката на другите.
Понякога и камъкът се случва да заплаче
сълзите само някои могат да ги видят
успеете ли камък да разплачете
разлейте по света сълзите, без да ви се свидят.

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??