Apr 7, 2010, 7:31 PM

Плажен инцидент 

  Poetry » Humour
495 0 11

Какво да ви кажа... лежа си на плажа,
намазана с някакъв крем,
слънцето ярко напича ме жарко,
а аз се пека по корем.
До мене полегнал и бански пристегнал,
мъжага с бирен шкембак,
от бирата пие и даже не крие
мерака си тоя юнак.
С капела съм лека и вятър полека
в косите ми нежно се вей,
духна я леко, тя хвръкна далеко -
в морето сега се синей.
Съседът ми страшен хукна уплашен -
скочи в морето кат` слон,
изплиска водата с мощ непозната
огромният бирен бидон.
Видях изумена дупка до мене -
някой я бе издълбал,
съседът фрапантен, но много галантен,
на мястото беше лежал.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??