Aug 14, 2007, 11:21 AM

Пламена, 23 Май 2005 ( За Буквите наши!) 

  Poetry
1060 0 6

Пламе'на, 23 Май 2005

Да е здрава и обичана!
Да е в Щастието вричана!
"Да я има! Да е тук,
на годините напук!"

А на вас, край нея -
спо'ко да живеете.
Спо'ко и... разумно.
Кога - тихо, кога - шумно;

Кога леко, кога - Яко!
Татко Вили, мама Янко!
*
Много здраве от… където!
От онуй момче, което...
(Не, с морето! Ах, Морето!)
на тайфуна във окото...

Обич.
Симашото.

23 Май 2005, Балтик Сий, Сингапур

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??