Feb 3, 2011, 5:00 PM

Платонична любов 

  Poetry » Phylosophy
576 0 1

Сродните души,

изпълнени с артистизъм,

защитават

правата си сродни.

 

 

15.01.2011 г.

© Добромир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??