Feb 1, 2020, 10:38 PM

Плейбой 

  Poetry » Humour
641 2 4

Ти пак седиш до мен
и чувствам ... напрежение
Ти млад, красив ... кретен
пo мoйтo cкрoмно мнeниe...

Загадка съм за теб
и имаш ... интерес.
Но не работя във ... вертеп,
подлагаш ме на ... стрес.

Очите ти кристални
така ме ... предизвикват.
И мисли ... неморални
във главата ми ... избликват.

Ти си един ... плейбой
познаваш свойта ... сила.
Жените на конвой
за тебе се ... избиват.

Но аз не съм една
от многото ти ... бройки
Във тяло на жена
с объркани ... настройки.

Макар да съм сега
в менюто ти ... проект,
ще те покоря,
само с ... интелект.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??