Aug 16, 2013, 8:46 PM

Пленница 

  Poetry » Love
509 0 0

      ПЛЕННИЦА

 

Душата ми не стана пленница

от повика на телесната заблуда.

Загубена  в скучни делници

възкръсва от любовната полуда.

 

Душата ми не е изменница

на безумните видения.

От нея не става пленница

 

на зодиакалните знамения. 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??