Jul 18, 2012, 1:22 PM

Плисвам 

  Poetry » Other
545 0 5
 
Плисвам.
В очите ти, в мислите.
Всичко,
което не съм,
те изяжда.
И те прави на мъж.
По-непокорен. Пò звяр.
И по-способен да може веднъж
да протегне душа към безкрая.
Всичко, което съм, пък те 
впива.
Със зъби и нокти те впива.
И не знаеш защо съм бодлива.
И не знаеш 
защо със коприва 
превързваш си раните.
По-непокорна от вятър в душата.
И онова неизгаснало огънче, дето те пари.
Плисвам.
В ръцете ти. В думите.
И толкова ме няма,
че пропадам като в бездна
в онемялото вчера на зениците ти...
Плисвам.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??