Aug 28, 2009, 5:48 PM

Плуващи мечти 

  Poetry
863 0 4

Аз живях, търсейки чистото небе,

но не открих нищо.

Живях за невинното сърце,

но в мрака то беше завито.

 

Нощта беше облечена в бели дрехи,

но никога неуспях да ги видя.

Плуваха ли, плуваха надалеч мечти,

аз летях, но не можех да ги стигна...

 

 

 

 

Милан Милев

23.07.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??