Feb 22, 2011, 6:40 PM

Плюшено цвете 

  Poetry
635 0 2

В малките часове

 

Не знам дали ще мога да заспя.

Май пак ще се въртя...

Настръхнал съм като пред бънджи,

но тук,

аз знам,

ще скоча!

 

Защото съм видял отдавна,

че ДНЕС е твоят ден рожден.

И купил съм ти

миналия месец още

подарък - цвете изненада.

 

То не увяхва.

Търпеливо чака.

 

А какво ли му е писано?

 

Да дойде то при теб?

И да остане.

 

Да не го приемеш?

И да го изгоря.

 

Да го вземеш,

но после да го хвърлиш?

Все е нещо.

 

Във случай краен,

за да го спася,

ще взема

аз на шофьора да го подаря.

Току виж, сложи го във рейса

и всеки ден то да те гледка.  :)

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??